Case study

KLANT

Securitas

SECTOR

Veiligheid & Preventie

DIENST

VR Brandblusser Training

OVER SECURITAS

Securitas is een wereldwijde marktleider op vlak van beveiliging.

Actief in sectoren zoals permanente bewaking, technologische oplossingen,  consultancy en opleidingen. Securitas heeft OneBonsai gevraagd om hen te helpen met hun aanbod van trainingen te vergroten.

securitas-logo

UITDAGING

Securitas gebruikt momenteel “fire trucks” die in heel België rondrijden om brandblusser opleidingen aan te bieden voor bedrijven en instellingen. Ze merkten dat dit lastig te schalen en duur is. Daarnaast kan dit een logistieke uitdaging zijn om te organiseren. Securitas wenst hun huidig trainingsaanbod te verbeteren door flexibele en schaalbare alternatieve voor te stellen. In dit geval is dit een Virtual Reality brandopleiding met een VR-augmented brandblusser.
Warehouse Sector 01 Fire Training

OPLOSSING

Op basis van een initiële design sprint heeft OneBonsai de processen en scope van het project in kaart gebracht. Op basis van deze scope heeft OneBonsai een op maat gemaakt project ontwikkeld dat volledig voldoet aan Securitas’ wensen.
De brandblusser oefening leert je hoe correct een brandblusser te gebruiken. Dit allemaal zonder een dure en potentieel gevaarlijke brand-truck waarbij echt vuur gedoofd wordt en een brandblusser gebruikt wordt. De kost van de opleiding wordt hierdoor significant verlaagd zonder een impact te hebben op het pedagogische gegeven.

FEATURES

BUSINESS VALUE

OneBonsai VR Fire Training
How we work OneBonsai

Start your own VR project

We have the expertise to design, build, and implement the XR solutions that you need to innovate with emerging technology.